Principal Cautare pe internet Co: Predicția cuvântului scriitor
Cautare pe internet

Co: Predicția cuvântului scriitor

Co: Predicția cuvântului scriitor
Anonim

 • Motoare de căutare
 • Siguranță și confidențialitate
 • Rularea unui site web
 • deAndrew Leibs

  Autorul premiat, cu o expertiză specială în tehnologie, care face comunicarea și lectura mai accesibile.

  Co: Writer, dezvoltat de pionierul tehnologiei asistente, Don Johnston, a fost unul dintre cele mai de succes programe de predicție a cuvintelor de la lansarea din 1992. Indiferent cât de greșit au greșit cuvintele studenților și dacă scriu un raport, un e-mail sau o postare pe blog, Co: Writer poate ajuta să se asigure că le aleg pe cele corecte.

  Funcționează cu majoritatea aplicațiilor de scriere precum Microsoft Word, Outlook și WordPress și analizează scrierea în timp real și oferă alegeri de cuvinte pe baza gramaticii. În plus, programul descifrează grafice fonetice și inventate ortografii și scrieri greșite cu litere inversate sau lipsă. Puteți obține Co: Writer pentru Chromebookuri, Windows, Mac și dispozitive iOS.

  Predicția cuvântului elimină bariera principală la scrierea susținută

  Co: Writer atribuie o valoare gramaticală fiecărui cuvânt în numeroasele sale dicționare de teme încorporate, permițându-i să ofere predicții exacte pentru mai multe timpuri și utilizări.

  Cu toții folosim predicția de cuvinte. Tastați Snowb în Google; caseta de căutare afișează imediat o listă de termeni probabili. Puteți face clic pe snowboard pentru a începe căutarea. Chiar dacă continuați să tastați și ați scris snowbrading, Google ar întoarce rezultatele snowboardingului și s-ar oferi totuși să efectueze o căutare pentru scrierea greșită.

  Tehnologia de predicție a cuvântului este răbdătoare și iertătoare, iar pentru mulți studenți cu dizabilități de învățare, este un ajutor crucial pentru scriere. Este unul care oferă suficientă asistență la momentul potrivit pentru a menține cuvintele și gândurile înainte. Co: Writer este conceput pentru studenții care se luptă cu ortografia și sintaxa, scriu în mod ilicit și au probleme de a transpune gândurile în cuvinte.

  Multe programe de predicție de cuvinte necesită unui elev să tasteze un cuvânt complet. Ei folosesc metoda de predicție bi-gram și tri-gram care se bazează pe tiparele de cuvinte și utilizarea repetată. Software-ul Co: Writer adoptă o abordare lingvistică, folosind contextul propoziției pentru a prezice următorul cuvânt.

  Programul cunoaște valoarea gramaticală a fiecărui cuvânt în dicționarele sale de subiecte și atribuie automat gramatică cuvintelor noi pe care elevii le adaugă. Acest lucru permite Co: Writer prezice cuvinte în mai multe timpuri și utilizări. Iertă, de asemenea, cele mai egrepte greșeli.

  Îmbunătățirile pentru Co: Writer de la înființare includ funcționalitate simplificată, cu o fereastră, un motor de vorbire cu sunet natural de la Acapela și conectare opțională pentru acces imediat la program.

  Studenții pot crea noi dicționare tematice în secunde

  Co: Writer vine cu milioane de dicționare pe teme. Un student face clic pe butonul Dicționar subiect și selectează un subiect din listă. Fiecare dicționar mărește disponibilitatea cuvintelor previzibile de care poate fi nevoie când scrieți despre un subiect (de exemplu, revoluția americană).

  Dacă un student vrea să scrie despre un subiect care nu are un dicționar, se poate crea cu ușurință. O metodă eficientă este de a copia text dintr-un articol Wikipedia pe subiectul dorit, de a-l lipi în fereastra Dicționar de subiecte și de a face clic pe Creare. Elevii pot personaliza în continuare Co: Writer adăugând cuvinte legate de școala, familia și hobby-urile lor.

  Ce costă Co: Scriitorul?

  Prețul pentru Co: Writer este diferit în funcție de faptul dacă va fi folosit din motive personale, parentale sau educaționale, în raport cu organizații precum raioanele școlare.

  • Consultați pagina Co: Preturi pentru scriitori pentru mai multe informații despre diferitele prețuri.
  • Puteți obține o probă scurtă de Co: Writer pentru a o testa înainte de a decide cu privire la o achiziție.