Principal Social media Cum se șterge o postare pe Facebook
Social media

Cum se șterge o postare pe Facebook

Cum se șterge o postare pe Facebook
Anonim

Aflați cum să ascundeți postări și pe Facebook

Image

Dacă tot ce doriți să faceți este să împiedicați oamenii să vadă postarea pe profilul dvs., puteți selecta Ascundeți din cronologie în loc să o ștergeți definitiv. Când faceți acest lucru, acesta dispare din profilul dvs. Cu toate acestea, s-ar putea să apară în alte locuri pe Facebook - cum ar fi în News Feed sau în rezultatele căutării. Dacă vreți să-l ascundeți, puteți naviga în Jurnalul de activități din profilul dvs. pentru a-l restabili.

  • Facebook vă va solicita să confirmați ștergerea. Selectați Ștergeți dacă doriți să mergeți mai departe.

    Image
  • Postarea nu va mai fi pe cronologia dvs. Nu puteți anula acest lucru după ce l-ați șters.

    Ce trebuie să știți despre ștergerea postărilor de pe Facebook

    Chiar dacă ștergeți ceva secundă după două postări, nu există nicio garanție că nimeni nu a văzut-o.

    La fel, doar pentru că ați șters o postare de pe Facebook nu înseamnă că a rămas bine. Facebook spune că atunci când ștergeți ceva, îl elimină de pe site, dar unele informații ar putea rămâne pe serverele Facebook.

    În funcție de ceea ce ați postat, ștergerea permanentă a tuturor informațiilor asociate acelei postări ar putea să vă solicite să vă ștergeți contul. Cu alte cuvinte, doar pentru că nu mai poți vedea postarea pe Facebook nu înseamnă că este complet dispărută.

    Cum să vă ascundeți postările de pe Facebook de la anumiți oameni

    În unele cazuri, este posibil să postați ceva pe Facebook doar pentru a realiza că doriți doar unii dintre prietenii dvs. să o poată vedea. În loc să îl ștergeți cu totul, puteți seta un filtru personalizat pentru cine îl poate vedea utilizând opțiunile de vizibilitate pe care le oferă Facebook.

    1. Găsiți postarea pe Facebook pe care doriți să o ascundeți de anumite persoane, fie localizând-o în Feed-ul dvs. de știri, fie în cronologia profilului dvs.

    2. Pe web, selectați săgeata în jos care apare lângă data. În aplicație, atingeți cele trei puncte care apar în colțul superior al postării, apoi atingeți Editați confidențialitate .

    3. Selectați cine doriți să vedeți postarea. (Public. Prieteni, Prieteni, cu excepția …

      Image
    4. Dacă selectați ceva de genul Friends, cu excepția … sau a unor prieteni specifici, Facebook vă va solicita să specificați pe cine faceți sau nu doriți să includeți. Este posibil să fie necesar să selectați Salvați modificările atunci când ați terminat pentru a finaliza configurarea opțiunii de vizibilitate.

      Puteți schimba vizibilitatea oricăror postări existente pe Facebook sau înainte de a crea unul nou.

      Creați o listă de prieteni Facebook personalizată pentru a partaja rapid și ușor postările cu un anumit grup de prieteni. Odată creată, această listă va apărea în opțiunile de vizibilitate când faceți clic pe Mai mult sau Vezi toate . Crearea unei liste personalizate presupune ca munca să fie specificată de fiecare dată când postezi pe cine faci sau nu vrei să o poți vedea.