Principal Home theater Cum să vizionezi YouTube la TV
Home theater

Cum să vizionezi YouTube la TV

Cum să vizionezi YouTube la TV
Anonim

Așezați-vă pe canapea pentru o vizionare video distractivă

Dacă nu aveți un televizor inteligent, atât timp cât are o intrare HDMI, puteți conecta alte dispozitive la televizor pentru a obține acces la YouTube, inclusiv următoarele:

Media Streamers

Dispozitivele de difuzare a conținutului plug-in, precum Apple TV, Nvidia Shield și Roku au pre-instalată aplicația YouTube. Dacă nu este preinstalat, îl puteți descărca și instala folosind „app store”-ul dispozitivului. Un alt tip de streamer media care se conectează la televizorul dvs., Google Chromecast, vă cere să „aruncați” YouTube pe televizorul dvs. cu aplicația instalată pe smartphone.

Din cauza unei dispute în curs între Google (proprietarii YouTube) și Amazon, versiunea pentru aplicația YouTube nu este disponibilă pentru dispozitivele Fire TV (stick-uri, cutii, televizoare Fire Edition). Ca soluție, Amazon vă oferă o aplicație care vă permite să accesați site-ul YouTube.com prin intermediul browserelor sale web de mătase sau Firefox disponibile.

Console de jocuri

Puteți viziona YouTube pe televizorul dvs. de pe un Nintendo Switch, PlayStation 3/4 sau o consolă de jocuri Xbox. Aplicația YouTube poate fi preinstalată sau accesibilă printr-o listă sau magazin de aplicații asociate.

Conectați laptopul sau computerul la televizor

Deși YouTube este accesibil pe orice computer conectat la internet, cu un cablu HDMI, puteți conecta computerul / laptopul la televizor și puteți viziona YouTube pe un ecran mai mare.

Selectați DVR-urile

Deși accentul lor principal este recepția și înregistrarea programelor TV, selectați DVR-uri, cum ar fi TIVO Bolt / Bolt OTA și Channel Master Stream + includ acces integrat pentru a selecta aplicații de streaming, cum ar fi YouTube.

Deși DVR-urile selectate oferă acces la YouTube pentru vizualizarea live, acestea nu permit înregistrarea YouTube (sau a altor aplicații de streaming) pe hard disk-urile încorporate.

Playere Blu-Ray și Ultra HD Blu-ray

Aproape toate playerele Blu-ray și Ultra HD Blu-ray includ accesul la o serie de aplicații de streaming, care, de cele mai multe ori, include YouTube. Aceasta este o opțiune excelentă dacă nu aveți un televizor inteligent sau o casetă sau un stick de streaming suplimentar. Aplicația este de obicei preinstalată, dar la fel ca celelalte opțiuni discutate, o puteți adăuga prin intermediul magazinului de aplicații al jucătorului.

Cum să obțineți YouTube dacă nu este preinstalat

Deși există variații în ceea ce privește apariția meniurilor de selecție a aplicațiilor pe televizoarele inteligente, Media Streamers, selectați DVR-uri, playere cu discuri Blu-ray și Console de joc, în funcție de marcă / model, iată tipul de pași pe care îi veți întâlni dacă aveți nevoie pentru a o adăuga:

 1. Apăsați meniul Acasă sau Start pentru televizorul sau un alt dispozitiv.

 2. Selectați App Store-ul televizorului sau dispozitivului (pot fi de asemenea etichetate Mai multe aplicații, Channel Store (Roku) sau prin numele mărcii, cum ar fi Samsung Apps ).

 3. Găsiți aplicația YouTube . Dacă televizorul sau dispozitivul dvs. are o funcție de căutare a aplicației, trebuie doar să tastați YouTube și pictograma aplicației.

 4. Faceți clic pe pictograma aplicației YouTube și selectați Adăugare sau instalare. După instalare, aplicația YouTube ar trebui plasată în meniul de vizualizare a aplicației.

  Obținerea YouTube pe televizorul dvs. de pe un smartphone

  Ecran de ecran și turnare

  Dacă aveți aplicația YouTube instalată pe smartphone-ul sau tableta dvs. (o puteți adăuga prin iTunes pentru iOS, sau Google Play Store, pentru Android), puteți utiliza Screen Mirroring (Miracast) sau Screen casting pentru a trimite YouTube fără fir la o compatibilă televizor inteligent direct (nu este necesară o HDMI fizică sau un alt tip de conexiune) sau printr-un streamer media (cum ar fi Chromecast), un player Blu-ray Disc sau o consolă de joc care acceptă oricare dintre aceste funcții prin conexiune HDMI.

  Utilizați Legătura cu Cod TV

  În plus față de metodele de oglindire a ecranului și de difuzare a ecranului, puteți asocia un smartphone cu televizorul inteligent sau dispozitivul compatibil conectat la televizor folosind funcția Link YouTube cu Cod TV . Aceasta oferă un mod alternativ de partajare a videoclipurilor YouTube de pe smartphone-ul dvs. cu aplicația YouTube de pe televizor sau dispozitiv. Iată cum:

  1. Accesați Setări pe ecranul de pornire YouTube de pe televizorul dvs. sau pe dispozitivul compatibil conectat la televizorul dvs. care furnizează YouTube.

  2. Selectați Legătură cu Cod TV și notează Codul furnizat în partea dreaptă a ecranului (redat în exemplul pentru securitate) .

  3. Deschideți aplicația YouTube pe smartphone-ul dvs. compatibil și atinge pictograma Cont din colțul din dreapta sus. În pagina contului, atingeți Setări .

  4. În Setări, atingeți Watch on TV.

  5. Atingeți televizorul sau dispozitivul conectat la televizorul pe care doriți să îl utilizați și introduceți Codul TV furnizat de televizorul dvs. la Pasul 2.

  6. Smartphone-ul dvs. poate oferi, de asemenea, o opțiune de legătură automată care nu necesită introducerea unui Cod TV, așa cum se arată mai jos.

  7. Când începeți să jucați YouTube pe smartphone-ul nostru, acesta va fi redat și pe televizor.

   Puteți vedea, de asemenea, o opțiune alternativă Link TV și telefon în Setări YouTube pe televizorul sau dispozitivul conectat la televizor. Dacă nu este gri, puteți da clic pe acesta, derulați în jos până la Link cu Cod TV și introduceți codul respectiv în aplicația YouTube de pe smartphone .

   Calitate video YouTube
   Rezoluție afișarepixeli
   4320p (8K)7680 x 4320
   2160p (4K, Ultra HD)3840 x 2160
   1440p2560 x 1440
   1080p1920 x 1080
   720p1280 x 720
   480p854 x 480
   360p640 x 360
   240p426 x 240

   Accesul la redare pentru rezoluțiile video de mai sus depinde de care a fost folosit de producătorul de conținut, precum și de viteza proprie de streaming de internet. YouTube va fi implicit la cea mai apropiată rezoluție cu care este compatibil televizorul sau dispozitivul conectat la acesta în raport cu viteza dvs. de internet.

   Alte opțiuni de servicii YouTube

   În plus față de versiunea gratuită standard a YouTube, care conține anunțuri pe conținut selectat, puteți opta, de asemenea, să profitați de următoarele variante:

   • YouTube Premium - Versiunea gratuită a reclamei YouTube (necesită abonament plătit).
   • Serviciul YouTube de închiriere de filme online . Vizualizare de filme plătite prin YouTube.
   • YouTube pentru copii - o variantă de YouTube cu conținut de divertisment și educațional vizat pentru copii. Aplicația YouTube pentru copii este disponibilă pe televizoarele inteligente LG, Samsung, Sony și Android. Aplicația acceptă versiuni gratuite și premium (fără anunțuri).
   • YouTube TV - Acest serviciu care oferă acces online la o selecție de peste 40 de canale de difuzare / cablu / satelit, care include un amestec de canale live și premium, contra cost lunar.